PROFESSIONELT AUTOVÆRKSTED

Besøg vores autoværksted I Rødovre og bliv mødt af faglærte mekanikere, som er igang med klargøre og vedligeholde din næste bil.

Kun erfarne & faglærte mekanikere

BESØG VORES AUTOVÆRKSTED I RØDOVRE OG BLIV MØDT AF FAGLÆRTE MEKANIKERE

Hos EU Biler har vi vores eget autoværksted tilknyttet. Det har vi fordi vi klargører, servicerer og vedligeholder alle vores biler – Inklusiv din. 

Hos EU Biler har vi vores eget autoværksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. Vores brugte biler er serviceret og klargjort, så du er godt kørende når du forlader vores lokaler i Rødovre.

Autoværksted, Rødovre, Bilforhandler

Værksted i Rødovre

Hvis uheldet dog skulle være ude, så ved vores mekanikere, Rødovres fineste, at det er vigtigt for dig at få din bil tilbage så hurtigt som muligt – i perfekt stand. Vi gør os derfor umage, for at tage godt imod dig og din bil, lige fra du træder ind af døren, og til har fået din bil retur. 

Erfarne medarbejder

På vores autoværksted vil du opleve, at personalet er specialister indenfor reparation, service, skadeservice og pladearbejde. Vi lægger stor vægt på kontinuerlig uddannelse og kurser, samt optimering af værkstedets processer.

Vores service

Hvad kan vi tilbyde?

Dit autoværksted i Rødovre

Forsikringsskader

Hos EU Biler udfører vi reparation af forsikringsskader ved alle forsikringsselskaber

Klargøring af personbiler, varebiler

Klargøring

Hos EU Biler udfører vi både klargøring til syn på personbuler og varebiler. Kontakt os idag   

Reparation af aircon

Brug for service eller reparation af aircon/klimaanlæg? Så kontakt os idag.

Bilforhandler og værksted

Fejlfinding og diagnose test

Hos EU Biler kan vi tilbyde hurtig fejlfinding og diagnosticering af bilens elektriske system og elektronik. Vi benytter den nyeste testteknik

stenslag, udskiftning af forrude

Reparation af stenslag og udskiftning af frontruder

Et stenslag skal altid repareres, hvis din bilrude bliver ramt. Hvis ikke du får det repareret, kan det nemlig udvikle sig til større revner

4-Hjuls udmåling

Er du i tvivl om din bil er sporet korrekt, eller har du spørgsmål om 4-hjulsudmåling og sporing, så er du velkommen til at kontakte eller besøge vores værksted i Rødovre

Bilforhandler

HVORFOR HAR VI ET AUTOVÆRKSTED?

Alle biler også vi har til salg skal serviceres, vedligeholdes og plejes. Derfor er det naturligt for os, at have vores eget autoværksted, hvor vi kan passe på både din og vores lager af biler. Alle vores biler er kvalitetstjekket og vedligeholdt efter forskrifter. Af den grund er samtlige af vores biler af en høj standard, så du er sikret en bil, med massere af år endnu. Vores autoværksted befinder sig på samme lokalitet som vores salgscenter, Erhvervsvej 21, 2610 Rødovre.

Vores services

VI STILLER GARANTI FOR ALLE VORES BILER

På autoværkstedet i Rødovre, vil du blive mødt af autoriseret personale, med massere af erfaring i reparation, vedligeholdelse og servicering af biler – brugte som nye. Derfor ved vi også, hvad du forvente af vores biler. Skulle det vise sig, at der er en mangel, sikre vi at det bliver løst. Dette kan vi netop imødekomme, da personalet hos EU BILER er udlærte til at servicere biler professionelt og ud fra bilfabrikanternes forskrifter. De ved præcis hvor ofte en bil skal plejes og serviceres, hvilket er forskelligt for hvert bilmærke, men udgangspunktet er, at enhver bil skal serviceres indenfor 10.000-30.000 kilometer. Bliver bilen ikke brugt så ofte, skal den typisk til et serviceeftersyn enten årligt eller hvert andet år. På de fleste nyere biler foreskriver garantien, hvor ofte din bil skal til service, og disse serviceeftersyn skal naturligvis overholdes. Hos EU BILER imødekommer vi alle forskrifter, hvorfor du er sikret en bil, der er funktionsdygtig med mange år igen.