Om EU BILER - Din forhandler af brugte biler

EU Biler er din forhandler af brugte kvalitetsbiler til konkurrencedygtige priser. Kontakt os idag eller book en tid til fremvisning

Mercedes, audi, dyrer biler

Den helt rigtige forhandler

MANGE ÅRS ERFARING I HANDLEN MED BILER

Vi ved hvad vi foretager os og vi ved hvad bilen er værd. Hos EU Biler finder du brugte biler til den helt rigtige pris.

Hos EU BILER er du sikret den rigtige pris for din bil og for den bil du gerne vil købe. Vi er fair omkring priser og ved hvad en rigtig prisfastsættelse er. Du er sikret konkurrencedygtige priser og vil møde en bil forhandler som er fair! Derudover vil du også blive mødt af biler der er specielle både i kvaliteten, men også i specifikationerne. 

HOS EU BILER HAR VI BÅDE EN SALGSAFDELING OG ET AUTOVÆRKSTED. ALLE VORES BILER ER VEDLIGEHOLDT KONTINUERLIGT, HVORFOR DIN NÆSTE BIL ER SÅ GOD SOM EN NY

Hos EU Biler er vi specialister i salg og service af brugte biler. Vi har altid et stort udvalg af brugte biler i små og store størrelser. Vi har alt fra en FIAT 500 til en Mercedes GLE 350.

Biler til de bedste priser

HVORFOR SÆLGER VI BRUGTE BILER?

Med registreringsafgifterne, som er høje i Danmark, kan du spare rigtig mange penge ved at købe en brugt bil.

Hos EU BILER har vi også din økonomi i tankerne. Derfor afsøger vi markedet for de bedste og mest konkurrencedygtige brugte biler. Med det får du et køretøj, der både er god hvad angår specifikationerne, men også i forhold til prisen. Du kan virkelige spare mange penge på en kvalitetsbil, når den er brugt.