Kontakt os og lad os sammen finde din bil

Hos EU BILER står vi klar til at tage imod din forespørgelse. Kig forbi til en kop kaffe og lad os vise dig rundt i vores bilcenter med tilhørende showrooms og autoværksted.

De bedste indenfor markedet

Vi stræber kun efter det bedste

Kontakt os idag og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil.

Hos EU BILER forhandler vi brugte biler i alle klasser. Til forskel for andre brugtbilsforhandlere, sørger vi for, at din bil er klargjort, plejet og passet så du er sikret en bil, hvis ydeevne er så god som ny. Derudover er du sikret en fair prisfastsættelse.  EU BILER er beliggende på Erhvervsvej 21, 2610 Rødovre. Du vil møde et bilhus med et stort udvalg biler og serviceminded personale, som vil gøre deres bedste i forhold til at guide dig mod din drømmebil. Du kan forvente at få præcis den hjælp der skal til, så du kan køre herfra med præcis den bil der passer dine behov. Hos os kan du forvente: 

Kontakt os idag

Hos EU BILER stræber vi efter at være Rødovres bedste forhandler af brugte biler. Vi har prisdygtige biler og professionel autoservice til klargøring af din bil. Vi bestræber os på at leve op til mantraet om, at være den bedste brugtbils leverandør på Sjælland

Adresse:

Erhvervsvej 21,
2610 Rødovre 

Kontakt os

+45 42 901 901 
Info@eu-biler.dk

Åbningstider

MAN-FRE 10:00 – 17:00
SØNDAG: 10:00 – 15:00

Udfyld formular og vi kontakter dig hurtigst muligt

By clicking above button I agree to your site's Terms of Use and Privacy Policy and consent to receiving SMS messages and emails.