Hvem er vi og hvad står vi for

Forhandler af brugte biler beliggende i Rødovre

brugte biler, brugte biler sjaelland, brugte biler rødovre,

Hvorfor forhandler vi brugte biler?

Grunden til at vi forhandler brugte biler har at gøre med, at vi giver alle en chance for at køre i den bil de har drømt om at køre i. Med en brugtbil finder du også en prismæssig forskel. Du spare betydelige penge ved at brugte en brugt bil. Hos EU BILER i Rødovre har vi faktisk valgt at specialisere os i brugte biler af den ene grund – det kan svare sig. Så snart en bil træder ud af fabrikken, kan det betegnes som værende brugt. Eller rettere sagt – så snart den køres af en privatperson betegnes den som en brugt bil. Det har at gøre med, at bilen ikke længere kan tilskrives som anden end en brugt bil. Derfor finder du hos EU BILER i Rødovre, massere af “nye” brugte biler. 

Brugte biler i Rødovre og Sjælland

Alle vores biler holder til i Rødovre. Alle bilerne er enten købt af anden brugtbilsforhandler i Danmark eller importeret fra udlandet. Vi sørger for alt det administrative med henhold til registreringen af bilen, hvorefter vi sælger dem. 

Hos EU BILER har vi specialiseret os i, at finde de bedste biler indenfor bil- og brugtbilsmarkedet, hvorfor vi har biler af alle typer og slags. 

Mercedes, audi, dyrer biler