Din lokale bilforhandler

EU BILER

Din portal til Rødovres og Sjællands mest prisdygtige brugte biler på markedet

Biler til salg

Vi har et bredt udvalg af biler på lager, alt fra små til store biler. Hvis vi ikke har lige præcis det du ønsker, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi din drømmebil.

Finansiering

Hos EU Biler hjælper vi dig med en attraktiv finansieringsløsning, så du hurtigt og bekvemt kan være kørende i din nye bil. 

Værksted

Hos EU Biler har vi vores eget autoværksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. Vores brugte biler er serviceret og klargjort.

Book en tid til en fremvisning eller prøvekørsel

Er du i tvivl om hvilken bil der er en rette for dig? Så tilbyder vi hos EU Biler en privat fremvisning eller en prøvekørsel, hvor vi sammen finder den perfekte bil til dig. Ved en fremvisning får du det eksakte billede af bilen. Og ved at prøvekøre den får du en klar ide om dens ydeevne og om den er noget for dig.

Book en tid til fremvisning eller prøvekørsel

Åben fra 10:00-17:00

EU BILER – RØDOVRE OG SJÆLLANDS FØRENDE FORHANDLER AF BRUGTE BILER

Find din næste bil til konkurrencedygtige priser - De bedste priser i Rødovre & på Sjælland

Hos EU BILER har vi gjort os i salg af små og store biler i årevis. Vi ved hvilke biler der er holdbare, funktionsdygtige og dig værd. Du vil blive mødt af professionelt personale, som har mange års erfaring i udvælgelsen af de bedste brugte biler på markedet. Har vi ikke bilen du søger, må du endelig tag kontakt. For vi finder hurtigt den du bil du ønsker dig. 

HOS EU BILER ER DIN FORSIKRET GENNEM CARGARANTIE

Vi giver din købte bil det bedste udgangspunkt med CarGarantie. Forsikringen holder dig kørende og fri omkostninger. Du er med CarGarantie sikret en bil der testet grundigt og klargjort professionelt. Læs mere her. 

Vi er medlemmer af AutoBranchen Danmark

Som medlemmer af Autobranchen Danmark er vi opdateret på juraen omkring køb og salg af brugte biler. Hos EU BILER kan du derfor købe biler under trygge og reguleret rammer. Læs mere her.  

Hvordan gør vi det hos EU Biler?

EU Biler er din portal til en erfaren bilforhandler. Vores bilhus består af en salgsafdeling og et værksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil.

Vores ekspertise og erfaring med at forhandle brugte biler, giver os og dig en klar fordel – vi ved hvad der dur og hvad der ikke gør. Alle vores biler har gennemgået en inspektions- og verificering. Vi har altså sikret os, at din drømmebil er i en forsvarlig tilstand og klar til at køre fra dag 1. og Du kan være sikker på, at alle vores biler er klargjorte, fri for skader og kosmetiske fejl og andre mangler

Vores bilhus består af en salgsafdeling og et værksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. Alle biler gennemgår en grundig klargøring hos os, før vi sætter dem til salg, og de bliver endvidere gennemgået på vores værksted. Alle biler gennemgår en løbende vedligeholdelse, hvilke sikre dig, at alle vores biler altid er klargjorte.

EU Biler tilbyder bilfinansiering i samarbejde med førende finansieringsselskaber. Vi vil sammen med dig skræddersy en optimal låneløsning, tilpasset dine ønsker og behov. Vi hjælper vores kunder igennem hele salgs- og låneprocessen, og varetager det administrative arbejde. Vi sikre at finansieringsprocessen forløber enkelt og lynhurtigt. Du skal bare køre!

Vores mål er at være det bilhus som er kundernes favorit. Det gør vi ved at give vores kunder en oplevelse der gør, at de kommer igen. Dette opnår vi ved at sørger for at stille op med en veluddannet og engageret medarbejderstab, der hele tiden dygtiggøre sig, for at kunne give den bedste service og rådgivning. Du er trygge hænder hos EU BILER.

Hos EU Biler forhandler vi b.la. med følgende bilmærker:

Mercedes-Benz
Audi EU biler
BMW til salg
Volkswagen forhandler
Nissan forhandler

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt os

Kontakt os idag og vi svarer hutiigst muligt
Om du leder efter en ny bil eller gerne ville sælge din bil så er vi altid til rådighed

Send os en besked