Find Din Nye Bil

Vores Process

EU Biler er din portal til en erfaren bilforhandler. Vores bilhus består af en salgsafdeling og et værksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. Vores brugte biler er serviceret og klargjort, så du er godt kørende når du forlader vores lokaler.

01.

Inspektion

Vores ekspertise og erfaring med at forhandle brugte biler, giver os en klar fordel fremfor andre, da vi har strenge krav og gennemgår bilerne grundigt, inden de opkøbes og gøres klar til salg. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at bilerne er fri for skader, buler og ridser.

02.

Klargøring

Vores bilhus består af en salgsafdeling og et værksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. Alle biler gennemgår en grundig klargøring hos os, før vi sætter dem til salg, og de bliver endvidere gennemgået på vores værksted.

03.

Salg

EU Biler tilbyder bilfinansiering i samarbejde med førende finansieringsselskaber, der laver skræddersyede låneløsninger.Vi hjælper vores kunder under hele salgsprocessen og hjælper også med papirarbejdet. Vores samarbejde med bilfinansieringen betyder at vi kan klare finansieringen for dig på en enkelt og lynhurtig måde.

04.

24/7 Support

Vores mål er at være det bilhus som er kundernes favorit. Det gør vi ved at give vores kunder en oplevelse der gør, at de kommer igen. Dette opnår vi ved at sørger for at stille op med en veluddannet og engageret medarbejderstab, der hele tiden dygtiggøre sig, for at kunne give den bedste service og rådgivning.

Leder du efter en bil?

Leder du efter en bil?

Vi har et bredt udvalg af biler på lager, alt fra små til store biler. Hvis vi ikke har lige præcis det du ønsker, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi din drømmebil.

Vil du gerne sælge din bil?

Vil du gerne sælge din bil?

Vil du gerne sælge din bil? Vi opkøber også biler, så kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud.